vandijkjes.punt.nl
Alweer 2 weken..?

Ja inderdaad alweer 2 weken...waar blijft de tijd..?

Inmiddels ben ik in mijn 2de week bij een grote benzine maatschappij. En of ik het leuk vind. Jazeker..Er werken hier namelijk mensen met verstand en ze gebruiken het ook nog meestal.

De manager die mij traint neemt zijn taak serieus en komt zelfs op zijn vrije dag nog even langs om iets met mij te doen. Kijk aan das wel even een verschil he..

Aleysha is druk met de SAT's. Dat zijn testen die men gebruikt voor de college. Inmiddels zijn we druk aan het kijken naar open dagen en college. Ze moet nog een jaar highschool maar de aanmeldingen moeten meesal begin van het jaar de deur uit. Aleysha weet heel goed welke richting ze op wil maar welke college das nog even een ander verhaal. Het liefst wil ze naar Manhatten maar die droom heb ik hopelijk naar het land der dromen geholpen. Een simpel reken sommetje wat leven onderhoud daar kost, ja daar werd Aleysha niet vrolijk van. En pap en mam kunnen dit niet betalen. Heel simpel.

Dus is ze nu druk bezig met hier in de omgeving te kijken. Gelukkig zal Aleysha strakt wel recht op studie finaciering hebben. Gj gaat namelijk trouwen over 3 weken. Dat betekend dat haar status volgend jaar veranderen zal.

Inmiddels is de zomer hier los gebarsten. 2,5 week geleden hadden we nog een kleine sneeuwstorm, wat gelukkig niet bleef liggen maar inmiddels hebben we de afgelopen week kunnen genieten van 27 graden. Hier in huis zijn geen hordeuren. In de schuur lagen er nog wel een stuk of 3 maar geen van die deuren paste. maar niks is mijn handy man te gortig en inmiddels heeft de achterdeur en de zijdeur een hordeur. Ook nog eens met extra kat beveiliging. De katten hebben namelijk de onhebbelijke gewoonte om door hor gaas heen te krabben.

Jan had wat schade aan zijn achterbumper wat hij nooit heeft laten maken. Nu had hij in februari ook nog eens dat hert op zijn auto wat resulteerde in schade aan de voor bumper. Met ducktape zat de bumper aan elkaar geplakt. Hij stond erg in dubio. Wat te doen. Een andere auto of laten maken. Nu begon de auto ineens ook nog eens olie te gebruiken en hij vreest voor een nieuwe aankomende reparatie. De auto heeft hij nieuw gekocht 6 jaar geleden en in die 6 jaar dus gewoon finaal de grond in gereden. 190.000 milen op de teller.

Dus besloot hij dat het tijd wordt voor een andere. Inmiddels heeft hij die gevonden. Van inruilen was geen spraken want niemand wil die auto van hem hebben. Hij heeft nu een SUV. Vraag me effe niet welk merk. Maar een hele mooie auto..

2 weken geleden ben ik bij Cal op bezoek geweest. Ik kreeg via FB een berichtje van 1 van de dames bij de benzine pomp. Hij wilde chicken, cornbread and booze..Nou dus aan het cornbread bakken. Hij was zo blij als een klein kind. Hij heeft ook 2 uur aan 1 stuk zijn gal gespogen over de nieuwe eigenaren. En voor degene die hem persoonlijk hebben leren kennen, die weten hoe dat er aan toe gaat. .Hij kan niet met ze overweg das duidelijk. De bijnaam die hij voor haar gebruikt is niet voor herhaling vatbaar. Maar zo'n beetje het ergste wat je een vrouw kan noemen.begint met een C en hij gooit er voor de gezelligheid ook nog maar de dikke F voor.

In het motel heeft men een soort half way house gemaakt. Of wel een basis waar mensen die bv uit jail komen kunnen verblijven. Ze zijn namelijk erg Christelijk en dan moet je iets voor de medemens doen. Bv een bewoner die er al een hele tijd was op paas zondag er uit gooien omdat hij zijn huur niet op tijd betaald had en hij te veel dronk en volgens hen is het een sober motel...Right...Men heeft nu een jail klant die net 8 jaar jail er op heeft zitten en nog een jail kalnt en een sex offender. Gezellie...Cal wees op zijn geweer dat hij in de hoek van de kamer heeft staan. And it is loaded zei hij overtuigend en ik geloof hem nog ook.

Ja die nieuwe gasten dat is wat. ik heb inmiddels ook een akkefietje met hen. Al weet ik nog even niet in hoeverre. Ik heb alleen een @mail van mijn advocaat. Een mailje dat mij WILD maakte...Morgen 9 uur hang ik aan de telefoon. Christelijk laat me niet lachen. Het is een geld wolf..En dan druk ik mij nog zeer aardig uit. Een grote leugenaar kan er niks anders van maken..Daar over later meer.

Reacties

Peter op 10-05-2013 02:17

Leuk om te lezen dat er een nieuwe auto is voor je vriend! Leuk! Succes met het zoeken naar een hogeschool / universiteit. Dat is niet altijd even eenvoudig. Een Community College de eerste 2 jaar is ook altijd een optie en spotgoedkoop vergeleken met (particuliere) hogescholen / universiteiten. Succes met de nieuwe eigenaar van het motel!

Annemiek op 10-05-2013 02:43

Succes met de scholen zoektocht. Stel je bij studiefinanciering niet te veel voor om teleurstelling te voorkomen. Wij hebben nooit gekwalificeerd voor PEL grants of zo, maar wel voor de goedkopere leningen. Dat valt ook onder financial aid. Hopelijk kan ze ook hier of daar een scholarship krijgen.

Ineke op 10-05-2013 21:52

Hoi Petra,

Fijn dat je het zo naar je zin hebt in je nieuwe baan! Ach, arme Cal, ik heb het met hem te doen. Heeft hij al een andere baan kunnen vinden?

alice op 12-05-2013 11:50

heel veel succes morgen met bellen en wat leuk dat je nog even naar Cal bent geweest. Waarom heb je de overstap van

de mc.Donalds naar een benzine maarschappij gemaakt?

alice op 13-05-2013 11:27

Stom van me. Ik had niet verder gekeken dan alleen naar dit verhaal.

Ik heb het antwoord al. Wat een lul zeg, maar hij kan jou er wel lekker uitwerken

maar ooit zullen ze moeten inzien dat hij niet capabel is. Daar heb je nu natuurlijk niets

aan maar toch.

Fijne dag verder.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl