vandijkjes.punt.nl
Virginia of wel zuiderlingen

Zoals ik vorige week al aan kondigde, zijn Aleysha en ik een weekendje naar VA geweest. Naar mijn vriendin Ann. Ann is een jaar geleden naar VA verhuisd. Haar zoon bleef bij zijn vader wonen.toen ik Ann belde om af te spreken vroeg ik of er soms iets is uit Sidney waar zij woonde wat mee moest nemen. Veel van haar spullen zijn namelijk nog in haar oude huis. Ja riep ze gelijk. mijn kind.. Ach wel ja, van mij mag hij mee.

Nou was Jan zijn  auto stuk en Jan ging donderdag naar Florida. Tja dus eerst Jan afleveren in Albany en dan door naar Sidney om zoon lief op te halen en dan richting Amelia court house VA. Totale rit 12 uur. Aleysha heeft het meest van deze rit gereden. Knap dat ze het volhield. Al moest ik wel af en toe naar adem happen.

Donderdag werden we opgewacht door Ann, Tony en een vriendin Mary. Wat bijgeklets. Mary is een highschool lerares. Vrijdag zouden we elkaar treffen in de avond. Want zij moest werken. Vrijdag morgen worden we wakker. Mary laat ons weten dat ze onverwacht vrij is. Want Amelia heeft een snow dag.  Nou hadden we hier 2 weken geleden 1.5 foot snow aan de grond en nog geen snowdag. Ik kijk uit het raam en zie....

Juist geen sneeuwvlok te zien. Echt waar... een snow dag... het is en blijft een apart volkje die zuiderlingen.. Ach Mary is er blij mee. Ze belt en vraagt of zij de tieners een middagje mag mee nemen. Ze haald Aleysha en Chris op en neemt hen mee uit lunchen en winkelen. Daar na zullen we hen bij de bowling baan weer ontmoeten.

Intussen gaan Ann en ik ons vreselijk laten verwennen. Voetjes en nageltjes worden door een vietnamese dame heerlijk verwent. Dan gaan we wat drinken bij de bowlingbaan en daarna wat eten bij Fridays. Daarna splitten we op. Ann wil liever thuis doorbrengen met haar zoon. Dus gaan Aleysha, Ann en haar zoon naar huis en Mary en ik gaan uit. In de club waar we heen gaan ontmoeten we nog meer mensen die ik de vorige keer ook al ontmoed had. Wederom is die club een ervaring op zich. Het type volk dat er loopt is echt met geen pen te beschrijven. En ik maar denken dat New Yorkers gek zijn.

Zaterdag gaan we met zijn allen winkelen. Winkel centrum 1 zijn we gauw klaar, Te veel buiten en het was koud en de winkels waren duidelijk niet in mijn budget klasse. Bij de overdekte mall hebben we meer plezier. Aleysha wil graag een trui met Virgina er op maar dat valt niet mee. Ja van alle universiteiten kan je genoeg krijgen. Ze zijn daar helemaal wild van al hun scholen en football ploegen. Niks tegen trots zijn op je universiteiten maar om daar nu ucks van te maken....dat gaat me toch een beetje ver...

 Of wat dacht je van deze..

 Ze hebben zelfs een flipflopstore...

Invaliden parkeerplaatsten heeft de mall ook zat zoals overal hier. Maar blijkbaar heeft zede invalide wat meer problemen dan met bewegen..

 Zaterdag avond gaan we eerst naar Ann haar zus, daar drinken we wat en eten pizza. Dan terug naar het hotel. Ann heeft namelijk geen slaapplaatsen voor 3 gasten en dus ghad Ann een hotel geregeld. Tony haar riend kwam ook zaterdag aovnd om met ons door te brengen. Arme jongen had het hele weekend alleen thuis gezeten bedolven onder huiswerk. Hij is namelijk voor zijn masters aan het leren.

Blijkbaar hadden we wel iets te veel plezier want de buren in het hotel waren niet zo blij met ons. We krgen klachten. oeps...Te veel gelachen denk ik.

Zondag kwam veel te snel en dan was het weer tijd om naar NY te vertrekken. Voor Ann effe kl*** want ik neem zoon ook weer mee uiteraard. Na 8.5 uur arriveerde we in Sidney en na door de sneeuw ploegen kwamen wij 2 uut later ook thuis aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Peter op 26-02-2013 04:41

Leuke week zo te lezen! Ik heb vanavond onze vakantie naar Las Vegas geregeld (de vliegreis in ieder geval al).

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl