vandijkjes.punt.nl
Is deze week over..?

Allemachtig zeg. Wat een werk..

Waarom verzamelt een mens zoveel troep en waarom denk je telkens dat je alles hebt en dan open je  een kast en dan komt er toch nog meer zooi uit te voorschijn. Het lijkt wel of de kaboutertjes met mij een spelletje spelen.

Afijn lang  verhaal (lees week) short. Het huis is leeg..!! Raar gezicht overigens zo'n leeg huis, beetje triest wel.

Vandaag nog effe op de val reep een kamer schoon gemaakt. Om half 6 vanavond was de final walk through. De kopers en de makelaar moeten dan rond lopen en overal kijken of alles er nog is wat er moet zijn. Vorige week nog een akkefietje.

Ik heb zelf persoonlijk de inventaris lijst gemaakt. je zou denken dat ik dan ook weet wat er in staat. En dat weet ik ook maar.. In mijn lijst stonden de wasmachine en droger niet op. Dus heb ik die meegenomen. De koper begon er vorige week gelijk over te zeuren. Later die dag kreeg ik een @mail van hem.

Ik mocht die set wel houden als ik hem $1000 zou compenseren. hahaha Hij heeft blijkbaar nooit erg goed gekeken naar die washer en dryer want die zijn ouder als ik ben geloof ik. Nou nee dus dan breng ik ze wel terug als ze er inderdaad op staat. Ik begon al aan mijn eigen verstand te twijfelen.

Ik check de lijst en nee hoor niks.. Ik bel de makelaar, die belt lawyer en ook die komt tot de conclusie dat ze er niet op staan. Hij zou hun laywer bellen. Einde verhaal. MIS.

Vandaag met de inspectie begon hij er weer over dat de washer en dryer nog niet terug zijn. Nou die komen ook niet terug want bla bla bla...Hun makelaar trekt de invetarisatie lijst te voorschijn en ja hoor ze staan er dus wel op. Nou word ik echt gek..De koper begint gelijk weer over $1000. is die vent gek of zo..?

Ik zie het toch echt met mijn eigen ogen. Ok zeg ik dan breng ik ze wel terug. Onder weg naar huis blijft het malen. Hoe kan het nou dat ik die lijst vorige week uit pluis en ze niet zie, de makelaar en de lawyer..Maar dan valt het kwartje.. Hun makelaar is van het zelfde bedrijf waar wij 2 jaar geleden ons motel te koop hadden gezet. Zij heeft dus uit die file een oude lijst getrokken die helemaal niet up to date is. Die lijst was namelijk van VOOR de flood. Dus daar klopt geen hout meer van.

Nou mogen de lawyers en makelaars dat morgen nog effe uit vechten want dat is dus niet mijn schuld. Bij dergelijke dingen kan ook nooit alles in 1 keer goed gaan.

Nou die walk through was ook een feest hoor. Gut die vent is afgestudeerd in zeiken. Er was een door de tuin  in gewaait of ik die nog ging opruimen. Er ligt nog wat hout in de kelder. Er zit een gat in plafon. Ja dat zat er een jaar gelden ook al en wie wilde ook alweer alle werk stop..? De container is vol. Ja DU..Ik heb al geregeld dat er morgen vroeg een extra pick up komt. Ook met alles wat er geregeld moest worden, stroom , cable, credit card machine etc etc moest ik die vent bij alles achter zijn broek aan zitten. Ik bel gisteren nog even alles langs om zeker te weten dat alles geregeld was en tuurlijk was er weer vanalles niet of half geregeld.

Dan zit er propane in tanks and kerosine. Daar moest ik dus opschrijven hoeveel er in zat. De propane tanks gaan per %. Dus tank 1 had 74 % en ik meld dus afgerond 70% etc. Dan neem je de totale inhoud gallons van de tank en dat x70% en dan heb je de gallons. Nou dat zou hij wel even checken..Olie bedrijf had ik gemeld mij niet meer automatische te leveren aangezien nu de lijsten waren gemaakt. Ik kom gister bij motel en aan en Cal duwd mij een levering card in de had van 200 Gallon kerosine.. Wel snot ver*****. Heb die nieuwe kerel dat besteld en mij dat niet laten weten.? Dus bellen..oh nee dat was een foutje... Thanks, de lawyer weer bellen. Kan je effe $963 bij hun rekening optellen...

En zo ging het dus de hele week door.

Dan hebben we Cal. De nieuwe eigenaren hebben laten weten Cal niet in dienst te willen nemen. Tja ik was er bang voor. Zat niet in het budget. Je begrijpt dat hij niet blij was. Hij heb het zowiezo al niet op de nieuwe eigenaren die in een net pak rond hobbelt. Echt een typje voor Cal..Een bijnaam is al gecreerd. Mister Fixet fuck it. Zijn naar lijkt namelijk heel erg veel op fuck. 2 lettertje verschil en begint ook met een F en eindigd met een K. En fixit omdat hij nu zelf alles gaat fixen..Nou is Cal al helemaal niet van de veranderingen en deze hele verkoop theeft hem al menig nachtmerry bezorgt. Hij praat ook tegen Cal alsof hij een soort onbelangrijk iets is. Beetje neerbuigend.. Nou dan ben je bij hem ook aan het verkeerde adres.

Nu zal hij dus huur moeten gaan betalen. Deed ie bij mij ook uiteraard maar die trok ik van zijn gewerkte uurloon af. En het geld wat er overbleef kreeg hij dan in het handje. En ik was er nooit kinderachtig mee. De ene hand wast namelijk de andere. Hij helpt mij dag en nacht dus als hij rekeningen heeft als bv zijn autoverzekering dan betaalde ik die ook gewoon. Hij krijgt nu sinds 1 january zeg maar AOW en dat is precies 1 dollar meer dan de huur is.

Nou vandaag barste de bom. Het is de laatste dag dat ik er was (officieel want ik moet effe terug dit weekend) Ik had effe coffee gehaald en uiteraard voor hem ook een bakkie meegenomen. Na een tirade over mister Fuck begon hij zowaar te janken. What I'm I going to do and you guys are like family. I'm going to miss you dutch chicks..I'm going to miss this rotten teenager...Where always got allong zo good. What is she going to do when her car doens't start. I'm going to miss our morning coffee...Got what did we all go through in those 6 years...We worked so good together...Tranen met tuiten.. Pfffff heffie hoor...

Met de walk ging het ook even over sleutels. Ik vertelde dat Cal een sleutel heeft. Toen we dus zijn appartementje gingen inspecteren wilde zij gelijk de sleutel terug gaan vragen van Cal. Daar heb ik dus gelijk even een stokje voor gestoken. Toko is van mij tot morgen en ik ben er niet vannacht dus Cal houd die sleutel tot morgen. Klaar...Als er iets is dan moet hij mij kunnen bellen en de telefoon is in de office en Cal heeft geen mobieltje. Lef hoor..

Morgen dus officieel de overdracht en geen dag te vroeg. Ik ben het effe helemaal zat dat ge-verhuis. Gelukkig houdt Jan zich hier lekker bezig met allereli werkjes. Mijn buik zal er ook blij van worden want zeulen met meubels en dozen is effe niet mijn ding. Gister moest ik naar de dokter en ik was al bang voor een uitbrander. Die er ook kwam uiteraard. Hij zei: I'm impressed, very impressed. How the hell did you manage to mess this so up in a week.. Nou uh gewoon weetje ik ben een beetje aan het verhuizen en ik doe echt mijn best... Can't you just sit down for a week and don;t get up? You drive me nuts... Oeps.. Toen ik de docters kamer uit kwam keken de mensen in de wachtkamer me aan van ...ok... dat ging lekker...

Reacties

Petra uit NC op 15-02-2013 10:43

Sterkte morgen. Emotioneel zal het zeker worden. Zeker ook moeilijk met Cal. Dat zal best behoorlijk slikken worden.

Peter op 15-02-2013 20:08

Hopelijk zit je nu in veel rustiger vaarwater.

Ymkje op 16-02-2013 03:38

Gelukkig, morgen is het dan echt de laatste dag van het motel voor jullie. Heel sneu voor Cal, dat wel. Ik heb genoten van al je verhalen over die rare gasten iedere keer weer. Hopelijk krijg je het nu wat rustiger en gemakkelijker.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl