vandijkjes.punt.nl
Hier vind je wat en daar laat je wat.

Tja, toen was het eindelijk vrijdag de 15 february. Een feestdag elk jaar want mijn Shirley is jarig. 21 jaar inmiddels. OMG What just happend... waar is 21 jaar in vredes naam gebleven?

Als er iemand niks maar dan ook helemaal niks met het motel heeft dan was het Shirley wel. Nooit gehad ook. Dat we nu uitgerekend op haar verjaardag overdracht hadden. tja das wel heeeel erg toevallig.

Ik was vrijdag op tijd in Cooperstown, of wel C town zoals we dat hier noemen. C town is een dure plaats om te wonen. Door het hele baseball spectakel uiteraard. Huizen kosten een vermogen en de meeste huiseigenaren zijn dus wat je zegt een beetje "op stand". Althans zo wil men graag gezien worden. Een soort kruising tussen inwoner van Wassenaar/Driebergen/Zeist maar dan met capsones.

Nou je raad het al , daar komen dus de kopers vandaan. Zij werkt gewoon full time in een ziekenhuis en hij doet iets vaags met autodealer aanbevelingen.

Nou de hele clan was dus aanwezig aan een grote ronde tafel. En toen konden we beginnen met papieren tekenen. En tekeken en tekenen en tekenen en .....nog een uurtje zo door. En dan was ik nog de gelukkige want de kopers moesten ook nog alle hypotheek sores tekeken dus die waren 2 uur zoet.

Tijdens dit hele feest komen dan nog wat punten op tafel en oh God daar gingen we weer. De washer en dryer..Het is dat die klere dingen niet in mijn auto passen want ik was dat gezeik over een 300 dollar set inmiddles zo zat dat ik ze met liefde terug gebracht had. 15 minuten heb ie zitten emmeren over die washer en dryer. Mijn advocaat en makelaar nog 30 x uitgelegd dat wij de goede lijsten hebben overlegd en gemaild en gestuurd maar blijkbaar HUN makelaar hun een oude reeds verlopen lijst had gegeven. Een lijst die geheel nooit op tafel had meoten kunnen komen omdat die van een listing was van 2 jaar terug. Die listing is verlopen, contract met die makelaar is over en wij hebben dit keer voor een andere makelaar gekozen. 1 die de toko blijkbaar wel verkopen kon.

Nou hij ging maar door en door en op een gegeven moment was mijn advocaat het ook zat. Hij zei letterlijk. Meneer. Die washer en dryer staan niet op onze lijsten, de fout is door jou (nu niet aanwezige) makelaar gemaakt en dus mag je daar gaan klagen. mijn client betreft geen enkele blaam,  laat staan is bereid enige vergoeding te betalen. Zijn antwoord. Oh dus ik moet het slikken ok lets move on en de blik die ik kreeg. Nou ik als blikken konden doden dat had ik spontaan achter over gevallen. En ik was niet eens de schuldige...

Dan kosten het ook nog 2 advocaten en 1 makelaar 10 minuten om het de tax procedure aan het verstand te peuteren. Bij een verkoop gaat het zo..de verkoper (ik dus) betaal op moment van de verkoop de gehele school and property tax voor het lopende jaar 2013 dus. Maar de kopers moeten mij dus een vergoeding betalen voor hun gedeelte. Bv ik betaal school tax voor heel 2013 en zij moeten mij dan 317 dagen restitutie betalen.

Nou nou dat was een moeilijke bevalling zeg... Hij snapte het uiteindelijk nog niet. Gut en dat moet een business gaan runnen..

Dan was er nog wat ge-emmer over wat dingen die in de kelder lagen en het zwembad is nog neit weg. Gj zou dat doen, maar het zit nog te vast gevroren. Nou uiteindelijk na 3 uur waren we klaar en liep peet dus met check de deur uit. Op naar de volgende 2 banken om die checks zo snel mogelijk op mijn rekening te dumpen. stel je voor dat je er 1 kwijt raakt.

Nou Shirley kon je dus niet blijer maken, geen motel gasten meer zeuren aan je hoofd. Zaterdag nog even langs om wat dingen op te halen. En die kelder netjes te maken. Dan kregen ze ook de telefoon niet van de doorschakeling af. De cabel boer was geweest om hun tv aan te sluiten en nu deed de telefoon het niet. Dus kan je de doorschakeling er niet af krijgen. Fijn zat ik nog heel het weekend de motel telefoon te beantwoorden. Nou ja ze door te sturen naar zijn cell nummer. Blij dat ik niet de enige ben die altijd tramalant heb met twc..

Inmiddles heb ik ook de website gezien van het in nieuwe stijl motel. Heet nu ook geen maple terrace meer. Heel het dorp gaat 3 jaar overstuur zijn want het heet maple terrace sinds de laaste 50 jaar. Heet nu Cross roads inn. Blijkbaar brengt een nieuwe stijl ook nieuwe prijzen met zich mee. Ik zag dat een week prijs voor motel kamer verdubbeld is en de prijs voor een appartementje verdriedubbeld..hahahahahaah nou die is lachen hoor. Ik wil mee maken iemand die dat per week voor een 1 slaapkamer appartementje wil neertellen. En dat in Otego...Zo;n beetje de armoed zaaiers plaats van NY state... In de zomer maanden willen ze zelfs per week hebben wat ik per maand vroeg..Ze denken vast dat je in Otego een uitbarsting van Cooperstown toeristen krijgt in de zomer.. ja in C town krijg je gerust 120 dollar per nacht. maarre.. in otego 25 mile van C town... NOP... trust me...

Call Is nog steeds in hogere sfeeren. Ik hoop niet dat ze hem ook met de nieuwe prijzen gaan presenteren want dan gebeuren er echt ongelukken. Het blijkt ook nog dat de kopers een bepaalde geloofs overtuiging hebben. Zal er verder niet op in gaan hoe en wat want dat is ieder zijn eigen ding. Maar ja val er Cal niet mee lastig...En alleen al de opmerking op het nieuwe sign bij de straat is hem in heel het verkeerde keelgat geschoten. Al konden  ze toch niks meer goed doen wat ze ook zouden doen hoor. De hoogmoedige act die men tot nog toe heeft opgevoerd heeft enige tollerantie van Cal al helemaal de grond in geboord. En daar heb ie al niet zoveel van.

Ik bedoel ik heb heus ook mijn portie aanvaringen met Cal gehad. geloof mij. Cal is de makkelijkste niet. Maar ondanks dat wij ook wel eens tegen elkaar geschreeuwd hebben, 2 weken geleden nog een keer. We konden het de volgende dag of 2 dagen later altijd met een cop coffee oplossen. Ik vrees dat dit hier niet gaat lukken. Ik houd mijn hart vast als ik er woensdag heen moet om mijn internet router op te halen..

De rest van het weekend dus hier in Nh bezig geweest . Alles is nu wel hier maar veel is nog in dozen en er moet nog vanalles opgehangen worden. Volgens Jan waren mijn sloten allemaal waardeloos en dit is geen otego en dus moesten er allemaal nieuwe sloten in. Ik heb toen mijn bed in Otego achter gelaten voor Gj en Aleysha bed genomen. Die was zo beroerd dat ik het reserve bed van een motel had ingepikt. maar ja die moest nu dus achter blijven en dus  slaap peet nu op een matras op de grond. Nou eigenlijk 2 een persoons matrassen tegen eklkaar aangeschoven. Slaapt heerlijk..Dus moest er een nieuwe bed komen. Ook dat is gister geregeld.

Dus hopelijk komt er nu even een paar weken van rust. jan gaat donderdag naar Florida. Daar overwinteren zijn ouders en die zitten zop;n beeetje naast daytona. En laat hij en zijn vader nu enorme fans zijn.. En dus gaat hij er elk jaar heen voor een week. Aleysha heb nu vacantie. Winter break. Dus kunnen we heel de week dozen uitpakken en vanalles ophangen OF.....wij springen in de auto gooien die vol en rijden lekker een weekendje naar Amelia court house VA. Daar woont namelijk een vriendin van mij waar we altijd welcome zijn. Nu kan het nog want nu heb ik nog geen baan...Wie weet wanneer ik weer de kans krijg.

Morgen heb ik een interview. Ik heb inmiddels ook al een telefonische interview gehad bij een ander bedrijf. Ben druk aan het solliciteren. Eens kijken of we binnen kort weer aan de slag kunnen. Morgen mijn auto voor de keuring. ik dacht dat ik hem in February gekocht had maar van de week check ik de sticker en verdikkie january. Ik rijd nu dus uninspected rond en met mijn luck...Dus niet gelijk vanmorgen bellen om het op te lossen. Gaat morgen vroeg dus gebeuren. Mijn auto is nog geen 2 jaar oud dus dat zal wel los lopen. Beetje nieuwe olie en we zijn klaar om 500 mile naar het zuiden te rijden. Aleysha kan ook rijden dsu dat gaat helemaal goed komen.

Reacties

Peter op 19-02-2013 03:48

Veel plezier in VA! Hopelijk is het weer daar niet te beroerd deze tijd van het jaar. FL zou mooier zijn geweest lijkt me.

Annemiek op 19-02-2013 03:48

Daar ben je dan vanaf! Op naar de volgende avonturen.

Petra van Dijk op 19-02-2013 03:51

Nou Florida trekt met niet zo en al helemaal niet om naar de Daytone races te gaan. jan mag lekker alleen gaan. Weer in VA is in elk geval een stuk beter dan hier.

Kristel op 19-02-2013 05:59

Ga jij maar lekker naar je vriendin om uit te blazen en je te verzorgen ipv dozen heffen!!! Dan kan het eindelijk genezen hé!! 

En veel plezier met de volgende avonturen!!

Monique op 19-02-2013 09:34

Even lekker genieten in Virginia, gelijk heb je. Wat zal jij blij zijn dat alles achter de rug is,

Theo op 19-02-2013 10:03

Gelukkig voor jullie, dat is over. Jammer voor ons, waren altijd leuke verhalen...

Die nieuwe sit is niet te lezen, lettertjes zijn veel te klein. En die stichtelijke spreuk... Ik ben wel christelijk, maar om er nou zo mee te koop te lopen, dan krijg ik altijd kriebels in mijn nek. Ieder zijn vrijheid, nietwaar?

Succes met je jobhunt, en de minivakantie in VA.

Pepijn op 19-02-2013 11:33

En dan zo'n cheap-sh*t Vistaprint website: in plaats van dat die lui net iets meer geld uitgeven voor een behoorlijke template, en misschien gelijk een CMS systeem.Moeten ze lekker zelf weten wat ze met de toko doen: als je wil kan je het over 5 jaar in de faillissementsveiling wel weer kopen.Maar of je dat wil? ik denk je je heel blij bent dat je dat pak zorgen niet meer hebt.....Veel plezier op je uitje!

Petra van Dijk op 19-02-2013 14:59

Theo Das nu precies wat ik bedoel.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl